2020

TestCenter Danmark nyheder fra 2020 - 11 Resultater

 • Undersøgelse om følsomheden for antigentest i forhold til PCR-test er i gang
  28. december 2020
  På fem dage mellem jul og nytår får alle, der har bestilt en PCR-test ved TestCenter Danmarks teststed i Taastrup, også tilbud om en hurtigtest. Projektet skal undersøge, i hvor høj grad resultatet af de to tests svarer til hinanden.

 • TestCenter Danmark Vest åbner mandag
  4. december 2020
  Det nye testcenter betyder en væsentlig udvidelse af den totale testkapacitet i TestCenter Danmark, som ved årsskiftet forventes at være oppe på 95.000 testanalyser om dagen. Samtidig betyder det kortere transport for de vestdanske prøver og dermed kortere svartider.

 • TestCenter Danmark klar med testtider og svartider på hjemmesiden
  8. oktober 2020
  Med nye oversigter på TestCenter Danmarks hjemmeside kan alle nu følge med i ventetider og svartider, og dermed også arbejdet med at nå målsætningerne for testningen. 

 • TestCenter Danmark Vest godt undervejs
  28. september 2020
  Der arbejdes hurtigt i Aarhus på at få Danmarks vestlige testcenter helt klar til brug. Fundamentet er lagt, og nu er 50 moduler kommet på plads i ugens tre første dage. Når den planlagte toetagers bygning står helt klar i slutningen af året, bliver det som én samlet bygning på 1.500 kvadratmeter. Man har lært af forløberen i København på godt og ondt.

 • Fejl i svar om COVID-19-test
  16. september 2020
  Fejlen betyder, at 49 personer fejlagtigt har modtaget et positivt prøvesvar på deres COVID-19-test inden for de sidste par dage. Styrelsen for Patientsikkerhed er i gang med at kontakte de pågældende personer.

 • Lettere adgang for børn til COVID-19-test
  7. september 2020
  Fra i dag bliver det lettere at få testet sit barn for COVID-19. Børn over 2 år kan fremover testes i alle testtelte, og forældre kan booke tiden til test direkte på coronaprover.dk.

 • TestCenter Danmark: Fra 0 til 25.000 daglige testsvar på 100 dage
  3. september 2020
  I april var det bare en græsplæne på SSI’s campus. I dag summer over 40 medarbejdere ud og ind af tre store bygninger for dagligt at kunne analysere tests fra 25.000 danskere. Den indsats placerer Danmarks COVID-19 testning solidt i toppen på verdensplan målt på indbyggertal, og kapaciteten forbedres fortsat løbende. Bogstaveligt talt.

 • TestCenter Danmark bygger et laboratorium i Vestdanmark
  1. september 2020
  Projekteringen er gået i gang for det, der om kort tid skal ende som TestCenter Danmarks nye analysefacilitet i Vestdanmark. Det nye laboratorium kommer til at ligge i Aarhus som nabo til COVID-19-prøvetagningsfaciliteterne på Aarhus Universitetshospital.

 • Advarsel til borgerne! Falske sms-beskeder fra TestCenter Danmark
  17. august 2020
  De seneste dage har flere borgere oplevet at få falske SMS-beskeder fra TestCenter Danmark. Her forsøger ukendte afsendere at franarre dem personlige oplysninger.

 • Forsinkelser i prøvesvar til personer, der blev testet for COVID-19 den 17. og 18. juli
  22. juli 2020
  TestCenter Danmark har haft et IT-nedbrud i weekenden, der har ramt omkring 6000 prøver taget om fredagen og lørdagen.

 • Direktør for TestCenter Danmark er fundet
  15. maj 2020
  Den erfarne Anne-Marie Vangsted overtager ledelsen af det nye TestCenter Danmark og indgår i dén kapacitet i direktionen på Statens Serum Institut. Enhedschef og overlæge Anette Lykke Petri konstitueres som direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed.